×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden

Ontwerp design hotel

Restaurant ontwerp

Kantoor ontwerp

Winkel ontwerp

Architect voor uw bedrijfspand nodig? Het Fundament Architectuur!

De werkwijze van onze architecten kenmerkt zich door een andere aanpak dan u wellicht gewend bent van een traditionele architect; wij werken van binnenuit. Wat wil zeggen dat het interieur van uw kantoor, winkel, restaurant of hotel leidend is voor het ontwerp van de buitenkant van uw bedrijf. Hierdoor ontstaat een synergie tussen interieur en architectuur.

Werken met veel plezier

Wat de stijl van uw onderneming ook is, de architecten van Het Fundament Architectuur hebben één missie: uw professionele doelstellingen versterken. De doelstellingen en de cultuur van uw onderneming zijn leidend bij het ontwerp van uw zakelijke pand. Onze architecten combineren dit met hun persoonlijke visie en stijl, waardoor een bedrijfspand gerealiseerd zal worden die zowel voor u, uw medewerkers en uw klanten aan alle eisen zal voldoen.

Diverse bouwstijlen

In de afgelopen jaren hebben onze architecten veel ervaring opgedaan in het opleveren van diverse bedrijfspanden. Van (gedeeltelijke) renovaties tot het complete ontwerp van bedrijfspanden; dankzij onze uiteenlopende projecten hebben we ervaring met vele bouwstijlen én doelstellingen. U bent bij ons aan het juiste adres voor renovatie of ontwerp van bijvoorbeeld uw kantoor, winkelrestaurant of hotel.

De kracht van Het Fundament Architectuur zit ook in de turn key oplevering. We ontzorgen u door het leveren van een totaalpakket: van het maken van een goed ontwerp, het aanvragen van vergunningen, het begeleiden van de bouw en de kostenbewaking.
Bekijk onze recente projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van Het Fundament Architectuur.