Architect & interieurarchitect Zwolle
Het Fundament Architectuur

Architect & interieurarchitect Zwolle

Woont u in Zwolle en bent u op zoek naar een creatieve architect of interieurarchitect? Dan is Het Fundament Architectuur het bureau waar u naar op zoek bent. Onze ervaren (interieur)architecten werken in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Daarmee behoort ook de regio Zwolle tot ons werkgebied. Onze (interieur)architecten gaan dan ook graag met u om tafel, om zo samen met u uw droomhuis of pand te verwezenlijken.

Architect Zwolle

Een nieuwe woning, uw huis laten renoveren of een ontwerp voor een winkel, hotel of ander bedrijfspand; Het Fundament Architectuur is dé architect in Zwolle en omstreken. Geheel volgens ons eigen succesvolle werkwijze begeleiden wij u van het begin tot het einde. Vanaf het initiële ontwerp, waarbij uw wensen en ideeën centraal staan, tot de uiteindelijke realisatie van het ontwerp en desgewenst de bouwbegeleiding. En dat biedt u zekerheid.

Interieurarchitect Zwolle

Niet alleen als architect, maar ook als interieurarchitect zijn we actief in de regio Zwolle. Onze werkwijze is uniek: we werken van binnen naar buiten. Waarbij het interieur dient als de basis voor de eventuele architectuur. Zo ontstaat een synergie én een interieur dat helemaal past bij u en uw woning. Wilt u niet verbouwen of renoveren, maar heeft u wel behoefte aan een interieuradvies of interieur ontwerp? Ook dan bent u bij Het Fundament Architectuur aan het juiste adres.

Routebeschrijving vanuit Zwolle

Klik hier voor de routebeschrijving als u vanuit de regio Zwolle een bezoek wilt brengen aan de architecten en interieurarchitecten van het Fundament Architectuur.

Wilt u meer weten over Het Fundament Architectuur, de interieurarchitect en architect voor de regio Zwolle? Bel (+)31 (0)543-534 502 voor meer informatie of een afspraak.

Architectuur in Zwolle

Net als Deventer is ook Zwolle een Hanzestad met veel historie. Eén van de bekendste gebouwen in Zwolle is de Peperbus. Deze laatgotische toren is onderdeel van de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopneming en is gebouwd tussen 1454 en 1463. De toren is 75 meter hoog. Een recenter voorbeeld van moderne architectuur is theater de Spiegel, welke in 2008 is genomineerd voor de Architectuurprijs.
 

Cookie export: