Architect & interieurarchitect Nijmegen

Architect & interieurarchitect Nijmegen

Het werkgebied van Het Fundament Architectuur is breed, we zijn nationaal en internationaal actief op het gebied van architectuur en interieurarchitectuur. Ook de regio Nijmegen behoort tot ons werkgebied. Bent u op zoek naar een betrouwbare architect of interieurarchitectuur in Nijmegen? Dan maken wij graag kennis met u!

Architect Nijmegen

Wanneer u woonachtig bent in de regio Nijmegen, dan staan onze architecten graag voor u klaar. Uw huis verbouwen of renoveren, of juist een innovatief of modern nieuwbouwhuis laten bouwen: wij begeleiden u bij dit hele traject. Van het initiële ontwerp van de woning of uw bedrijfspand, tot het realiseren van de bouw of verbouwing van de woning. Wanneer u het wenst, regelen we de gehele bouwbegeleiding voor u: uw verbouwing is bij ons en onze partners in kundige handen. 

Onze werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We leggen het u stap voor stap uit in ons stappenplan: duidelijk voor zowel u als ons. Neem ook eens een kijkje bij onze referenties op het gebied van architectuur. Hier ontdekt u de moderne stijl van onze architecten, die ook ingeschreven staan bij het Bureau Architectenregister. 

Interieurarchitect Nijmegen

Naast onze architecten, zijn ook onze interieurarchitecten actief in de regio Nijmegen. Na de bouw of verbouwing / renovatie van uw woning of bedrijfspand, maken zij een interieurontwerp voor u. Van modern tot klassiek, en van vintage tot landelijk: de mogelijkheden op het gebied van interieur zijn legio. Is een verbouwing of een renovatie van uw woning of bedrijfspand niet nodig? Ook voor alleen interieuradvies en interieur ontwerp staan onze interieurarchitecten in Nijmegen voor u klaar.

De stijl van Het Fundament Architectuur

Bij Het Fundament Architectuur gaan architectuur en interieur hand in hand. We ontwerpen van binnenuit, wat inhoudt dat het interieur – en daarmee de wensen van u als opdrachtgever – centraal staan bij het totaalconcept dat wij opleveren. Zo ontstaat een synergie tussen interieur en architectuur. Bij Het Fundament Architectuur is iedere (interieur)architect te herkennen aan zijn of haar eigen stijl. Maak kennis met ons team. Er is echter één ding dat ze allen gemeen hebben: uw wensen staan centraal, en toch weten ze u keer op keer te verrassen met originele ideeën. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een afspraak maken met één van onze (interieur)architecten? Wij maken graag kennis met u. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.  De afspraak kan zowel bij ons op kantoor in Winterswijk als bij u thuis plaatsvinden. 

Klik hier voor de routebeschrijving als u vanuit de regio Nijmegen op zoek bent naar interieuradvies en interieur ideeën van de interieurarchitect en binnenhuisarchitect.

Wilt u meer weten over Het Fundament Architectuur, de interieurarchitect en architect voor de regio Nijmegen? Bel 0543-534 502 voor meer informatie of een afspraak.

Architectuur in Nijmegen

Nijmegen is natuurlijk de oudste stad van Nederland. Een stad met veel historie, maar het herbergt ook mooie gebouwen op het gebied van architectuur. Neem bijvoorbeeld het ruim 100 jaar oude neoclassicistische Concertgebouw de Vereeniging. Gelegen aan het drukke Keizer Karelplein valt dit erg gebouw op. Het heeft zowel kenmerken van Jugendstil als Art Deco en het is een gezamenlijk project van architect Oscar de Leeuw, zijn broer Henri jr. en Huib Luns.