Architect & interieurarchitect Enschede
Het Fundament Architectuur

Architect & interieurarchitect Enschede

Het werkgebied van Het Fundament Architectuur is breed, we zijn nationaal en internationaal actief op het gebied van architectuur en interieurarchitectuur. Onze basis ligt in het Gelderse Winterswijk, waardoor ook de regio Twente vlak naast te deur ligt. Bent u op zoek naar een innovatieve architect of interieurarchitect in de regio Enschede (of Twente). Neem dan eens contact op met Het Fundament Architectuur.

Architect Enschede (Twente)

Wanneer u in de regio Enschede woont, dan bent u bij de architecten van Het Fundament Architectuur aan het juiste adres. Uw huis verbouwen of renoveren, of juist een vernieuwend, klassiek of modern nieuwbouwhuis laten bouwen: onze architecten gaan innovatief te werk. Wanneer gewenst begeleiden wij het gehele traject voor u. Van het initiƫle ontwerp van de woning of uw bedrijfspand, tot het realiseren van de bouw of verbouwing. We kunnen u ook ontzorgen door het verzorgen van de bouwbegeleiding. De bouw of verbouwing is bij ons en onze partners in uitstekende handen.

Interieurarchitect Enschede

Naast onze architecten, zijn ook onze interieurarchitecten actief in de Enschede en omstreken. Nadat de bouw of verbouwing van uw woning of bedrijfspand gerealiseerd is, begint het werk van de interieurarchitect. Het interieurontwerp wordt uiteraard al meegenomen in het initiƫle architectuur ontwerp, zodat eventuele bouwkundige elementen al tijdens de bouw gerealiseerd worden. Vervolgens wordt het interieur verder geoptimaliseerd door middel van kleur, materiaal en stof keuze en worden ook de juiste meubels en accessoires toegepast. Is een verbouwing of een renovatie van uw woning of bedrijfspand niet nodig? Ook voor alleen interieuradvies en interieur ontwerp staan onze interieurarchitecten in Twente en omgeving voor u klaar.

Routebeschrijving vanuit Enschede

Klik hier voor de routebeschrijving als u vanuit de regio Enschede een bezoek wilt brengen aan Het Fundament Architectuur.

Wilt u meer weten over Het Fundament Architectuur, de interieurarchitect en architect voor de regio Enschede? Bel 0543-534 502 voor meer informatie of een afspraak.

Architectuur in Enschede

De wijk Roombeek in Enschede is een mooi voorbeeld vanwege de mix van gedurfde en traditionele architectuur. De aanleiding voor de project was minder positief, deze week was namelijk het decor van de vuurwerkramp in 2000. Om de wijk weer op te bouwen, werd een uniek stedenbouwkundig plan ontwikkeld, met respect voor de historie van de plek. Inmiddels is het al een aantal jaar klaar en is het industrieel erfgoed behouden, maar is er ook ruimte voor bedrijven en cultuur.
 

Cookie export: