Architect & interieurarchitect Doetinchem
Het Fundament Architectuur

Architect & interieurarchitect Doetinchem

Het Fundament Architectuur is gevestigd in het Gelderse Winterswijk. Ons werkgebied beslaat echter heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ook in de regio Doetinchem zijn we actief als architect en interieurarchitect. Woont u in de omgeving Doetinchem en bent u op zoek naar een creatieve en betrouwbare architect of interieurarchitect? Dan maken wij graag kennis met u!

Architect Doetinchem

Bent u woonachtig in de regio Doetinchem en bent u zoek naar een vooraanstaand architecten- en interieurarchitecten bureau? Wij staan graag voor u klaar. Of het nou gaat om de verbouwing of de renovatie van uw huis, of juist de bouw van een moderne nieuwbouwwoning: wij ondersteunen u bij het gehele traject. Vanaf het initiële ontwerp, tot de realisatie van de bouw of verbouwing. Wanneer u het wenst, regelen we de gehele bouwbegeleiding voor u: uw verbouwing is bij ons en onze partners in kundige handen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We leggen het u stap voor stap uit in ons stappenplan: duidelijk voor zowel u als ons. Neem ook eens een kijkje bij onze architectuur referenties

Interieurarchitect Doetinchem

Niet alleen onze architecten, maar ook onze interieurarchitecten zijn actief in de regio rondom Doetinchem. Na afronding van de bouw of verbouwing van uw huis of bedrijfspand, wordt overgegaan tot de realisatie van het interieurontwerp. Van modern tot klassiek, en van vintage tot landelijk: de mogelijkheden op het gebied van interieur zijn legio. Is een verbouwing of een renovatie van uw woning of bedrijfspand niet nodig? Ook voor alleen een interieurontwerp en de realisatie daarvan staan onze interieurarchitecten in de regio Doetinchem voor u klaar.

De stijl van Het Fundament Architectuur

Bij Het Fundament Architectuur gaan architectuur en interieur hand in hand. We ontwerpen van binnenuit, wat inhoudt dat het interieur – en daarmee de wensen van u als opdrachtgever – centraal staan bij het totaalconcept dat wij opleveren. Zo ontstaat een synergie tussen interieur en architectuur. Bij Het Fundament Architectuur is iedere (interieur)architect te herkennen aan zijn of haar eigen stijl. Maak kennis met ons team. Er is echter één ding dat ze allen gemeen hebben: uw wensen staan centraal, en toch weten ze u keer op keer te verrassen met originele ideeën. 

Routebeschrijving vanuit Doetinchem

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een afspraak maken met één van onze (interieur)architecten? Wij maken graag kennis met u. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.  De afspraak kan zowel bij ons op kantoor in Winterswijk als bij u thuis plaatsvinden. 

Klik hier voor de routebeschrijving als u vanuit Doetinchem een bezoek wilt brengen aan het Fundament Architectuur.

Wilt u meer weten over Het Fundament Architectuur, de interieurarchitect en architect voor de regio Doetinchem? Bel 0543-534 502 voor meer informatie of een afspraak.

Architectuur in Doetinchem

In Doetinchem zijn een aantal historische gebouwen te vinden. Zo stammen o.a. kasteel de Slangenburg, de Onze Lieve Vrouwekerk, de Sint Catharinakerk en het kasteeltje de Kelder uit de Middeleeuwen. Een recenter voorbeeld van bijzonder architectuur is Schouwburg Amphion. Deze schouwburg heeft licht achterover hellende gevels, gemaakt van zandkleurig metselwerk. De gevels zijn voorzien van een speels patroon van vierkante ramen. Dit zorgt binnen in de schouwburg voor verrassende composities, waardoor elke ruimte een eigen karakter heeft.
 

Cookie export: