Architect en Interieurarchitect Apeldoorn
Het Fundament Architectuur

Architect en Interieurarchitect Apeldoorn

Het Fundament Architectuur is gevestigd in het Gelderse Winterswijk. Ons werkgebied beslaat echter heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ook in de regio Apeldoorn zijn we actief als architect en interieurarchitect. Woont u in de omgeving Apeldoorn en bent u op zoek naar een creatieve en betrouwbare architect of interieurarchitect? Dan maken wij graag kennis met u!

Architect Apeldoorn

Of u nou uw huis wilt verbouwen, een nieuwbouw woning wilt laten ontwerpen of uw bedrijfspand wilt renoveren; Het Fundament Architectuur is dé architect in Apeldoorn en omgeving. Onze architecten begeleiden u bij het gehele project. Vanaf het initiële ontwerp, waarbij uw wensen en ideeën centraal staan, tot de uiteindelijke realisatie van het ontwerp en desgewenst de bouwbegeleiding. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We leggen het u stap voor stap uit in ons stappenplan: duidelijk voor zowel u als ons. Neem ook eens een kijkje bij onze referenties op het gebied van architectuur

Interieurarchitect Apeldoorn

Naast architectuur, zijn we ook met interieurarchitectuur actief in de regio Apeldoorn. Na de bouw of verbouwing van uw woning of bedrijfspand, maken zij een interieurontwerp voor u. Van modern tot klassiek, en van retro tot romantisch: de mogelijkheden op het gebied van interieur zijn eindeloos. Is een verbouwing of een renovatie van uw woning of bedrijfspand niet nodig? Ook voor alleen interieuradvies en interieur ontwerp bent u bij onze interieurarchitecten aan het juiste adres.

De stijl van Het Fundament Architectuur

Bij Het Fundament Architectuur gaan architectuur en interieur hand in hand. We ontwerpen van binnenuit, wat inhoudt dat het interieur – en daarmee de wensen van u als opdrachtgever – centraal staan bij het totaalconcept dat wij opleveren. Zo ontstaat een synergie tussen interieur en architectuur. Bij Het Fundament Architectuur is iedere (interieur)architect te herkennen aan zijn of haar eigen stijl. Maak kennis met ons team. Er is echter één ding dat ze allen gemeen hebben: uw wensen staan centraal, en toch weten ze u keer op keer te verrassen met originele ideeën. 

 
Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een afspraak maken met één van onze (interieur)architecten? Wij maken graag kennis met u. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. De afspraak kan zowel bij ons op kantoor in Winterswijk als bij u thuis plaatsvinden. 

Klik hier voor de routebeschrijving als u vanuit de regio Apeldoorn een bezoek wilt brengen aan de architecten en interieurarchitecten van het Fundament Architectuur.

Wilt u meer weten over Het Fundament Architectuur, de interieurarchitect en architect voor de regio Apeldoorn? Bel 0543-534 502 voor meer informatie of een afspraak.

Architectuur in Apeldoorn

In Apeldoorn zijn een aantal gebouwen te vinden die qua architectuur in het oog springen. Neem bijvoorbeeld Het CODA, Cultuur Onder Dak Apeldoorn. Het CODA huisvest het Van Reekum Museum, het Historisch Museum Apeldoorn, het gemeentearchief en een uitbreiding van de openbare bibliotheek en is ontworpen door Herman Hertzberger. Het pand bestaat uit een U-vormig volume. Het heeft een glazen façade op de begane grond en eerste verdieping en een dichte gevel op de tweede verdieping. Voor de glazen puien is gebruik gemaakt van vier verschillende glaskwaliteiten. De zwaarste plaat weegt 750 kg. Ook het stadhuis van Apeldoorn valt op qua architectuur. Het heeft een 130 meter lange gevel aan het Marktplein. Midden in het gebouw ligt de entreehal, aan de buitenzijde te herkennen door het glazen volume dat boven de rest van het gebouw uitsteekt. De begane grond en de eerste verdieping liggen iets terug ten opzichte van de rest van de gevel. Deze gevel is opgebouwd uit glazen bouwstenen. De rest van de gevel heeft een ruitpatroon van witte geschilderde en bruine bakstenen. Voor deze gevel bevindt zich een staalconstructie met ranke ronde wit geschilderde kolommen.
 

Cookie export: